Connect with us

Women Fashion

Tips Til Hårfrisyrer Som Gir Deg Det Lille Ekstra Til Festen

Published

on

Det er utrolig mye man kan gjøre når det kommer til hårfrisyrer til fest, men det er alltid morsomt å være litt ekstra kreativ og prøve noe nytt. Enten man har langt eller halvlangt hår er det flere ting man kan bruke for å gjøre hårfrisyren festfin.

Tenk helhetlig

Før man skal bestemme seg for hvilken frisyre man vil ha kan det være greit å vite hvilket antrekk man skal ha. På denne måten kan man enklere bestemme seg for om man ønsker at frisyren skal gi et skarpere uttrykk eller om man ønsker en myk og feminin frisyre. Dersom man ikke er sikker på hvilket antrekk man skal ha, kan man besøke JJ’s House som har et stort utvalg av festkjoler for enhver anledning.

Man bør også tenke over hvordan sminken skal stå i stil til frisyren og antrekket for at man skal oppnå det helhetsinntrykket man ønsker. Har man tenkt over dette vil alt se gjennomført ut og man slipper å risikere at man ser oversminket ut eller at hårfrisyren ikke står i stil til antrekket og sminken.

festkjoler Tips Til Hårfrisyrer Som Gir Deg Det Lille Ekstra Til Festen

Frisyrer for kort hår

Det er selvsagt ikke en hemmelighet at man har flere valgmuligheter når man har langt hår, men det er også en del ting man kan gjøre med kort hår for at det skal skille seg litt fra hverdagsfrisyren. Med tilbehør som hårspenner eller en hårbøyle kan man enkelt pynte opp frisyren litt. Man kan også gi frisyren ekstra volum gjennom å bruke styling produkter som skum eller voksprodukter.

Hårfrisyrer for halvlangt hår

Har man noe lengre hår som til under ørene eller skulderlangt, har man fort muligheten til å lage noen flere frisyrer. Man kan for eksempel sette opp håret i en lav updo i nakken dersom håret er kortere enn skulderlangt, eller man kan rette ut håret for en stilig bob. Ønsker man en mykere look kan man bølge eller krølle håret, noe som alltid passer til fest. Også her kan man legge til noen fine spenner som tilbehør om man ønsker det. Har man skulderlangt hår kan man også lage noen små fletter i håret og lage en morsom frisyre med mer tekstur for en ungdommelig og fresh look.

Tips for de med langt hår

Når man har langt hår er det mye man kan gjøre når det kommer til frisyrer, og her er det derfor bare å la fantasien slippe løs. Her bør man også tilpasse frisyren til antrekket, og har man valgt veldig tung sminke og en kjole med mye stoff, kan det for eksempel være fint å få håret noe bort fra ansiktet. For et elegant uttrykk kan man sette opp håret i en stram updo og gjerne bruke en såkalt «donut» for å få ekstra volum og høyde. Fletter er også et godt alternativ til fest og man kan skape et ungdommelig og stilig uttrykk ved å ha en løs sideflette, som også er spesielt fint på sommerfester.

Continue Reading

Trending